Ons huis gebouwd door een architect Hilversum

Architect Hilversum

Toen wij ons huis wilden laten bouwen, gingen we op zoek naar een architect in Hilversum. Het bouwen van een huis is een spannend proces. Een huis letterlijk opbouwen en dan helemaal naar je eigen wensen. We wisten natuurlijk wel wat we wilden, hoeveel kamers en welke sfeer. Ook wisten we dat we duurzaamheid belangrijk vonden. Milieubewust bouwen met eerlijke en liefst recyclebare materialen. Een huis dat nog jaren en jaren mee kan. Bovendien vinden we energiebesparing belangrijk. Een architect in Hilversum moest dus ook deze visie hebben.

Architect Hilversum: Baudoin van Alphen Bergers architecten interieurarchitecten

Architect HilversumVia via kwamen we in contact met Baudoin van Alphen Bergers architecten interieurarchitecten. Zij zijn gevestigd in Breda maar werken vooral in Hilversum en omgeving. Zij delen onze visie met betrekking tot duurzaamheid, energiebesparing en mileuvriendelijkheid. Bovendien vinden zij het ook belangrijk dat een woning binnen het bestaande landschap past. We hebben onze wensen en hun visie daarop besproken tijdens een zeer prettig eerste gesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend en geeft een idee van wat je van elkaar kunt verwachten.

Begeleiding in het proces

Architect HilversumToen wij besloten om met Baudoin van Alphen Bergers architecten interieurarchitecten in zee te gaan, zijn er nog vele gesprekken gevolgd. Als je een huis laat bouwen, moet je echt over alles nadenken. Functionaliteit en doeltreffendheid is belangrijk. Niet alleen voor het heden maar ook voor de toekomst. De architecten van Baudoin van Alphen Bergers architecten interieurarchitecten konden ons goed begeleiden in dit proces. Door de juiste vragen te stellen en te schetsen konden wij ons een beeld vormen van de woning en konden we ook keuzes maken.

Inmiddels wonen we alweer een jaar in ons huis. We zijn nog steeds erg tevreden over het uiteindelijke ontwerp en het hele proces. Dus als je op zoek bent naar een architect in Hilversum of omgeving dan kan ik zeker Baudoin van Alphen Bergers architecten interieurarchitecten van harte aanbevelen.