Heering gevelbekleding: voor kunststof gevelbekleding in verschillende kleuren

Heering gevelbekleding

Voor onze nieuwe huis wilden we een ander soort gevelbekleding. Hiervoor kwamen wij terecht bij Heering gevelbekleding. Er werd namelijk standaard gewerkt met houten schroten. Dit vonden wij echter geen goed idee. We zijn zelf namelijk niet handig en hout heeft wel veel onderhoud nodig. Voor ons zou dat betekenen dat we elke keer een schilder in moeten schakelen voor het onderhouden van de gevelbekleding en dat zagen we niet zitten. Voor ons was het dan ook een logische keuze om voor kunststof te kiezen.

Heering gevelbekleding: van advies tot montage

Heering gevelbekleding Heering gevelbekleding heeft meer dan 1000 dealers en montagepartners dus daar kwamen we al snel op uit. Ze hebben meer dan 50 jaar ervaring en zijn goed op de hoogte van de laatste noviteiten en ontwikkelingen in de markt. Ze konden ons goed adviseren over de verschillende soorten, merken en materialen. Zo konden we een weloverwogen keuze maken. Omdat we het belangrijk vonden dat ons huis niet afwijkend was van de andere huizen in de straat hebben we gekozen voor een kleur en materiaal dat zo dicht mogelijk lag bij de houten schroten van de andere huizen. We hebben gekozen voor een houtnerf en de gevelbekleding is bijna niet van echt hout te onderscheiden.

Gemaakt van gerecyclede kunststof dus goed voor het milieu

Heering gevelbekleding We zijn erg blij dat we gekozen hebben voor kunststof gevelbekleding. Als het er eenmaal op zit dan hoef je er niks aan te doen. Wij hebben voor een variant gekozen die gemaakt is van gerecyclede kunststof. Dus ook nog eens goed voor het milieu en dat vinden we ook wel prettig. Onze nieuwe buren balen wel een beetje dat zij niet voor kunststof hebben gekozen dus wellicht dat zij in de toekomst gaan overstappen. In dat geval zal ik ze Heering gevelbekleding van harte aanbevelen.