Een deurdorpel van Belgisch Hardsteen direct online!

Een buiten dorpel van Hardsteen bij NATUURSTEENvakman.nl. Wij leveren een topassortiment hardstenen dorpels voor buiten, van prachtig grijsblauw gezoet Belgisch hardsteen, in eigen natuursteen zagerij op maat gezaagd. Zo kunnen wij topkwaliteit materialen, een zorgvuldige bewerking & een snelle levering voor de beste (online) prijs garanderen.

NATUURSTEENvakman

Een deurdorpel voor buiten, oftewel buitendeurdorpel, is een belangrijk onderdeel van een mooie en vooral ook functionele gevel. De traditionele buitendorpel zorgt voor een sfeervolle, maar vooral ook lucht- en waterdichte afsluiting van de buitendeur. Met een onderdorpel voor de buitendeur zorgt u ervoor dat het (regen) water en vocht niet in de gevel (spouw) terechtkomt, oftewel voor een goede afwatering. Maar los van de praktische voordelen geeft deze dorpel ook een extra accent aan een gevel, voor een authentieke, levendige en stijlvolle uitstraling!

 

Een buitendeur dorpel van Belgisch Hardsteen kunt u bij NATUURSTEENvakman.nl bestellen in 5 afmetingen; 11,4×4 cm, 11,4×5 dm, 11,4×6 cm, 11,4×8 cm en 11,4×10 cm. Daarnaast bieden wij een afwerking aan; (licht/blauw) gezoet hardsteen. Een gerichte collectie met de meest gebruikte afmetingen inclusief drie type neuten (eindstukken) die u direct mee kunt bestellen. Ook in het geval van de neuten kunt u kiezen voor de meest gebruikte afmetingen. Heeft u specifieke wensen, maak dan gebruik van ons offerte aanvraagformulier. Wij zorgen ervoor dat u snel een gericht antwoord ontvangen, inclusief scherp prijsvoorstel uiteraard.

 

Heeft u vragen, of wilt u meer weten? Bezoek onze website, stuur ons een e-mail, bel met 1 van onze medewerkers, of breng een bezoek aan onze natuursteen zagerij. LET OP: Dit kan alleen op afspraak. En in het geval u nog twijfelt, maak dan gebruik van onze unieke sample service. Voor een vaste (lage) prijs leveren wij een mooi materiaal sample (proefstuk) van ongeveer 10×10 cm. Zo krijgt u een goede indruk van het materiaal, maar ook val de specifieke kleur en of deze bij uw interieur past!