De grote trend op het gebied van raamdecoratie: plissé gordijnen

Op het gebied van interieur en inrichting is het een komen en gaan van trends. Lastig om het zelf allemaal bij te houden en praktisch gezien ook onmogelijk aangezien je niet ieder weekend je interieur op de schop gooit. Er is echter een trend waarvan we zeker weten dat ‘ie niet tot de eendagsvliegen behoort en waar je dus gemakkelijk in kunt investeren. Dan hebben we het natuurlijk over de plissé gordijnen. De laatste jaren is dit type raamdecoratie in een opmars in populariteit gestegen waardoor je ze tegenwoordig overal kunt zien hangen. Ben je benieuwd naar deze trend of zou je graag iets nieuws proberen? We leggen je graag uit wat het precies inhoudt en waar je een kwalitatief goed exemplaar kunt aanschaffen.

Wat zijn plissé gordijnen precies?

Het woord plissé komt uit het Frans en betekent geplooid. Daarmee wordt natuurlijk op de speciale stof geduid die zo is geplooid dat ‘ie eenvoudig in elkaar vouwt wanneer je het gordijn oprolt. Door deze speciale stof krijgt het licht dat door het gordijn naar binnenvalt een hele zachte en warme uitstraling. Daarnaast oogt het ook nog eens erg chic en geeft het iedere kamer gelijk een hoop meer sfeer. Mocht je het licht juist liever buiten willen houden, bijvoorbeeld in de slaapkamer? Ook dan kunnen plissé gordijnen een oplossing bieden. Ze zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in lichtdoorlatende stoffen, maar ook in verduisterende materialen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Waar koop je kwalitatief goede plissé gordijnen?

Ben je wel gecharmeerd door de uitstraling van dit type raamdecoratie en kun je niet wachten om thuis zelf aan de slag te gaan? Dan is het zaak zo snel mogelijk op zoek te gaan naar een exemplaar dat bij je past. Bij Cirluna.nl zijn we gespecialiseerd in raamdecoratie en bieden we een riant assortiment plissé gordijnen aan. Onze medewerkers helpen je maar al te graag vooruit wanneer je vragen hebt zodat je altijd vindt waar je naar op zoek bent.