Hottub gemaakt van de allerbeste houtsoorten

hottub

Sinds een paar weken hebben wij een hottub in onze tuin staan. Dit van hout gemaakte model neemt niet veel ruimte in beslag, maar heeft hottubgenoeg ruimte voor ons gezin. Door middel van hout stoken wij het water wat hierin zit warm. Wij kunnen hierdoor heerlijk genieten van een ontspannen avond in het bad. Voordat wij tot deze aankoop waren over gegaan hebben wij ons eerst goed laten voorlichten. Want dit is geen aankoop die je dagelijks doet.

In eerste instantie wilden wij een zwembad in onze tuin kopen. Behalve dat dit veel ruimte in beslag neemt, heb je er ook veel onderhoud aan. Omdat wij niet zeker wisten wat wij nu echt wilden hebben zijn wij naar de showroom van Bodyfit gegaan. Hier zagen wij verschillende modellen staan. Ons oog viel meteen op de Cedar tub en dit is uiteindelijk ook onze keuze geworden. 

Elke dag genieten in onze eigen hottub in de tuin

hottubWat waren wij blij toen wij onze hottub geleverd kregen. Nadat deze goed was neergezet konden wij eindelijk gaan genieten van onze eigen bad. Bij Bodyfit heb je de keuze uit een Cedar tub. Zodra je het bad aan het opwarmen bent, komen de heerlijke geuren van dit hout naar voren. Deze tub is leverbaar in drie verschillende afmetingen; 150, 180 en 210 cm en in twee verschillende hoogtes van 90 en 120 cm. Wij hebben voor het allergrootste model gekozen, hier heb je meer dan genoeg plaats voor vier personen.

Elke dag, weer of geen weer, zijn wij te vinden in onze nieuwe aankoop. Het is erg ontspannend en helemaal nadat je een drukke dag op het werk of op school hebt gehad. Bij Bodyfit heb je zoveel mogelijkheden en niet alleen op het gebied van zwembaden. Saua’s, stoombaden en infraroodcabines bestaat hier ook tot de mogelijkheden. Voor meer informatie kan je het beste zelf op de website van Bodyfit gaan kijken.