Led dimmers om je lampen te dimmen

Wie lampen heeft die hij of zij graag wil dimmen, maar dat niet kan op het moment, kan kiezen voor led dimmers. Led dimmers zijn bedoeld voor lampen die in principe niet te dimmen zijn, maar dat hiermee wel worden. Je kunt led dimmers gebruiken voor allerlei soorten led verlichting, of het nu lampen, panelen of spots zijn. Met led dimmers geef je al je lampen de mogelijkheid om gedimd te worden. Je vindt de led dimmers in deze webshop.

Inbouw dimmers en nog meer dimmers

Led dimmers zijn er in verschillende varianten. De meeste hiervan zijn inbouw dimmers. Deze vind je van verschillende merken. De meest bekende merken zijn bijvoorbeeld GIRA en Busch Jaeger. Maar ook Berker en Jung zijn mogelijkheden voor een led dimmer. Bij de Busch Jaeger krijg je bij de led dimmers ook een verdikking voor het afdekraam. Behalve inbouw led dimmers, zijn er ook duo dimmers, snoerdimmers en vloerdimmers. Je vindt ze allemaal bij Lightexpert.

Duo, vloer, snoer en stekker dimmers

Een vloerdimmer bedien je met een voetschakelaar, de snoerdimmers worden op een kabel geplaatst. Een duo dimmer is eigenlijk niets meer dan twee dimmers naast elkaar. Daarnaast is er ook nog de stekkerdimmer. Deze steek je in het stopcontact. Door de stekker van je lamp in de stekkerdimmer te steken, maak je van je lamp een lamp die je kunt dimmen. Zo simpel kunnen led dimmers dus werken. Bekijk het volledige aanbod op deze pagina.