Klimplanten online bestellen?

Dat kan met één druk op de knop! Bij Tuinplant.nl vindt u meer dan 180 soorten klimplanten online, zodat u voldoende keuze heeft. Klimplanten zijn de verticale elementen in uw tuin en worden steeds populairder. U kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als mooie groene muur, bloeiende pergola of als omhooggroeiende bodembedekker. Klimplanten online kopen is bij Tuinplant.nl heel eenvoudig.

 

Soorten klimplanten bij Tuinplant.nl

Er zijn allerlei soorten klimplanten. Zoals bloeiende klimplanten, klimfruit en groenblijvende klimplanten. De Klimop is natuurlijk heel bekend en wordt veel toegepast, soms zelfs gecombineerd met een ander soort klimplant. Voorbeelden van mooie bloeiende groenblijvende klimplanten zijn de Toscaanse jasmijn , de kamperfoelie, de clematis en de vuurdoorn. Maar klimplanten zijn er in nog veel meer soorten, voor in de schaduw, de zon, op natte en droge plekken. Denk ook eens aan klimfruit, zoals de druif, framboos of bessen. Op onze website kunt u via de filters selecteren en uw gewenste klimplanten kopen. Om een saaie, grauwe muur of schutting op te leuken, om te zorgen voor een erfscheiding of om bijvoorbeeld klimfuit toe te voegen aan uw moestuin. Klimfruit, bloeiende klimplanten, groenblijvende klimplanten en klimop planten kopen doet u rustig vanuit huis online bij Tuinplant.nl.

Klimplanten planten en onderhouden

Sommige klimplanten hebben hulp nodig met het vastzetten tegen een pergola of muur, andere hechten zich zelf met hechtwortels of hechtranken. Klimplanten kunt u bijsnoeien of geleiden, zodat ze alleen groeien op plekken waar u wilt. Zijn er hechtwortels achtergebleven op een muur? Verkool ze met een gasbrander en borstel ze eenvoudig af. Kijk op onze website per soort klimplant wanneer u kunt snoeien en planten, dit verschilt per product. Klimrek planten kopen kan ook bij Tuinplant.nl

 

Deskundig advies

Wilt u advies? We helpen u graag met uw keuzes. U kunt bij ons ook terecht voor een professioneel tuinontwerp of beplantingsplan. En indien gewenst planten we alles ook voor u in. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uw klimplanten bestellen kan nu heel eenvoudig via Tuinplant.nl. Maak uw keuze online en wij bezorgen het bij u thuis.