Heeft u een Tuin idee? Klik hier!

logo_zwemvijver_4

Al een lange tijd zit ik met een Tuin idee, alleen kan hier niemand mee helpen. Om informatie op te halen ging ik langs bij mijn vrienden en familie. Zij steunen mij namelijk altijd met dit soort ideeën en er komen altijd oplossingen uit.

Visite1-img_1417-002

Het leek mij verstandig om mijn familie bij mij uit te nodigen voor een etentje. Het was dan ook wel weer tijd voor een gezellige tijd met zijn alle. Tijdens het diner kwamen er verschillende onderwerpen goed van te pas. Zoals gewoonlijk kon mijn familie mij weer helpen met de vragen waar ik mee zat. Van mijn moeder kreeg ik de website van Zwemvijver-Expert mee. Dit bedrijf kan namelijk met mijn idee meedenken en kunnen wij zo de tuin inrichten. Ook mijn zus meldde deze website. Mijn nieuwsgierigheid steeg dan ook. Daarom heb ik besloten om dit bedrijf op het internet op te zoeken.

Internetblad_duurzaam

Op het internet is de website van Tuin idee al gauw te vinden. De website is zeer gebruiksvriendelijk en ook zeer overzichtelijk. Overigens heeft dit bedrijf veel opties op de website. Toch zijn een paar dingen mij nog niet helemaal duidelijk. Daarom leek het mij verstandig om contact op te nemen met een van de medewerkers van het bedrijf. De telefoon werd dan ook vriendelijk opgenomen en ik werd netjes te woord gestaan. De medewerker is ruimdenkend en het is een prettig gesprek. Voordat ik het wist hadden wij aan de telefoon al bijna de hele tuin ontworpen, geweldig! Na het gesprek plande ik dan ook een vervolgafspraak in.