Klassieke kaptafel met een moderne look

tafel met spiegel

Geen rommelige badkamer meer met een vochtig plankje onder de spiegel met al je producten. Iedereen herkent het wel, je pakt de het ene flesje, terwijl het andere flesje in de wasbak valt en nat wordt. Met de make up tafel met spiegel heb je hier geen last meer van, alles netjes geordend op zijn eigen plaats. Het strakke model past in ieder gewenst interieur, klassiek of modern.

Make up tafel met spiegel

Compacte uittrekladen voor nog meer ruimte

Niet alleen op het blad van de tafel heb je voldoende ruimte om je spulletjes neer te zetten, de twee uittrekladen zijn ook voorzien van voldoende ruimte om je penselen, borstels en andere spulletjes in op te bergen. Je eigen plekje en je eigen spulletjes netjes en geordend op één plaats in de slaapkamer. Combineer de make up tafel met spiegel eenvoudig met je andere meubelen door de tijdloze design.

Begin gestructureerd en ontspannen je werkdag

Tafel

Met de make up tafel met spiegel begin je iedere dag gestructureerd en zonder gehaast. Zoeken naar je spulletjes om je haar te doen of je eigen op te maken is er niet meer bij. De spiegel die bij het meubel wordt geleverd kun je naar wens horizontaal of verticaal ophangen boven het meubel. Een strak design met rechte lijnen zorgt ervoor dat het meubel in ieder gewenst interieur past, niet alleen het design maar ook de kleur.

Een eigen plekje waar je in alle rust de dag kunt beginnen

Je begint niet alleen de dag in alle rust, ook geeft de make up tafel meer verfijning in je slaapkamer. Het verfijnde ontwerp geeft het meubel een klein beetje glamour in huis, laat aan iedereen zien wat je aan spulletjes hebt met een stijlvolle indeling van de kaptafel. Ook wanneer je een avond uitgaat of naar een andere gelegenheid, voor iedere gelegenheid kun je de tafel gebruiken om je eigen op te maken.