Comfortabel slapen in een smal bed

matras 80 x 220

Ondanks dat je een smal bed hebt kun je natuurlijk met een goed matras wel comfortabel slapen, ook voor kinderen is een matras 80 x 220 prima geschikt. Voor kinderen is het nog belangrijker om de juiste ondersteuning te hebben tijdens de nacht, kinderen zijn erg actief en hebben hun rust hard nodig. Ook voor een lichaam wat in de groei is moet er voldoende ondersteuning zijn, gelukkig zijn er in de webshop van perfecthomeshop.eu matrassen van uitstekende kwaliteit.

matras 80 x 220

Verschillende materialen mogelijk

Waar het ene kind behoefte heeft aan een stevig bed, vind een ander kind wat zachter lekkerder om op te slapen. Gelukkig is er voor ieder kind een goed matras 80 x 200 verkrijgbaar, ieder matras is samengesteld met de beste materialen en voldoet aan de hoogste eisen. Naast comfort is veiligheid ook een belangrijk punt, ieder matras voldoen aan de strenge veiligheidseisen van de E.U. Dit betekent niet alleen lekker slapen, maar ook veilig slapen. Ideaal is de afritsbare hoes die je in de wasmachine kunt wassen, dit garandeert je altijd een fris en schoon matras.

Ontwikkeling en testen

Niet voor niets is een matras 80 x 220 van uitstekend kwaliteit, voordat het matras in de webshop komt zijn er jaren van ontwikkeling en maanden van testen aan vooraf gegaan. Om dit proces te garanderen, wordt alles in eigen beheer gehouden. De leverancier van de stoffen is een vaste leverancier die hoge kwaliteit levert, al jaren wordt er gebruik gemaakt van dezelfde betrouwbare leverancier.